Παραλία Νικήτης Χαλκιδικής

.

.

Ι. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Ι.Κ.Ε. - ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΙΚΗ

Η Ι.ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ  Ι.Κ.Ε. ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 2003 και ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή κτιρίων  αστικών και εξοχικών κατοικιών .Ο Γιάννης και η Σοφία μηχανικοί και οι δύο για πάνω από τριάντα  χρόνια  σχεδιάζουν και επιβλέπουν άμεσα τις κατασκευές.Ενδεικτικά κάποια έργα τους είναι αστικές πολυκατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης , βιομηχανικά κτίρια , μονοκατοικίες και μικρές  κατοικίες σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας  και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εξοχικές  κατοικίες στη Νικήτη, εξ οικονομώ κατ΄οίκον και φωτοβολταϊκα.

Στη Νικήτη το νέο συγκρότημα <Queen Olga> κατασκευάζεται, δίπλα στον Μασούτη.

Κινητό τηλέφωνο : +306972244024

Πωλούνται διαμπερή υπό ανέγερση μεζονέτες, πολυτελούς κατασκευής ,στην παραλία Νικήτης κοντά στο σούπερ μάρκετ ‘ΜΑΣΟΥΤΗΣ’.
Θωρακισμένη είσοδο, συνθετικά λευκά κουφώματα ανοιγόμενα ανακλινόμενα με πολύ καλό δείκτη U, εξωτερική θερμομόνωση 8cm, κουζίνα περίπου 6 μ.μ. όλες οι μεζονέτες έχουν τον δικό τους κήπο εμπρός και πίσω, θέρμανση και ψύξη βάση ΚΕΝΑΚ, ηλιακός θερμοσίφωνας και ατομική κεραία για tv, και μία θέση στάθμευσης για την κάθε μεζονέτα.
Οι μεζονέτες είναι διαφόρων τετραγωνικών:


A) 90 μ2- ανεξάρτητη εξωτερική σκάλα που οδηγεί στον 1ο όροφο, όπου υπάρχει σαλόνι κουζίνα δύο δωμάτια λουτρό και όροφο σοφίτα με ένα δωμάτιο και σαλονάκι 180000 €

Τηλ. επικοινωνίας : +306972 244 024 & +306974 652 955

Οψη από τον δρόμο
Οψη από τον δρόμο
Οψη από τον δρόμο-πλαγια
Οψη από τον δρόμο-πλαγια
πίσω διάδρομος
πίσω διάδρομος
Διαμέρισμα 8
Διαμέρισμα 8
Οψη από τον δρόμο-Νυχτερινή άποψη
Οψη από τον δρόμο-Νυχτερινή άποψη
Πρόσοψη του νέου συγκροτήματος στην Νικήτη Χαλκιδικής

Πρόσοψη του νέου συγκροτήματος στην Νικήτη Χαλκιδικής

Πίσω όψη του συγκροτήματος.

Πίσω όψη του συγκροτήματος.

Πώληση επιπλωμένης μεζονέτας στη παραλία Νικήτης 74m2 145000€

Πωλείται δυόροφη μεζονέτα 74 μ2 αποτελούμενη από ισόγειο το οποίο έχει σαλόνι κουζίνα wc σκάλα ανόδου στον όροφο, ο 1ος όροφος αποτελείτε από δύο δωμάτια και λουτρό και από το ένα δωμάτιο επικοινωνεί με την σοφίτα. Εχει εγκατάσταση για θέρμανση με υγραέριο ή πετρέλαιο, κλιματισμό σε όλους τους χώρους, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με σίτες και ρολά, η είσοδος είναι θωρακισμένη, είναι πλήρως επιπλωμένο με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, είναι διαμπερής με κήπο εμπρός και πίσω, τέντες εμπρός, πίσω υπάρχει και αποθήκη περίπου 5μ2. 145000€

Κοινοποίηση σελίδας